<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16343493\x26blogName\x3dLIFE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://nadken9.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadken9.blogspot.com/\x26vt\x3d5861092146070977300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
http://tokyosweets.blogspot.com
for Cakes, Cupcakes, Decorated
Cookies and Cake Toppers
Friday, September 30, 2005

algorithm hari ni :

1) kul 9 tepat hari ni dah sampai dai (univ).... baca tenki n paper jap... pastu sambung tulih paper.... banyak lagi tak siap... semangat berkobar2 nak siapkan.... pastu hubby msg suh pi amik borang scholar kat gakuseika (office).... dateline esok... huwaaaaa.... nak nangih rasa... takut tak dan... tapi tak pa... nak buat cam mana... USAHA bg BOLEH la jawabnya....

2) jalan laju2 pi office... turun lif dr tingkat 11 jalan 10 minit turun bukit.... baru sampai... dah sampai... cari SUGIMOTO-san.... tak dak.... tanya USUI-san... dia kata kawan yg tantou tu tak mai.... sakit... cam mana la nak amik borang... dah la esok... kepala serabut pikiaq ttg paper... nak tanya kat lelaki depan sugimoto tuh... dia tgh layan org lain lak..... SERABUT!!! tatau nak buat apa..... jalan balik naik lab....

3) sampai lab.... junior tanya... "k ***** dah amik borang?".... aku pun start citer... dia kata cuba suh bdak laki gakuseika ambilkan.... dia suh aku samb buat paper conf jap... pastu dia temankan.... samb buat paper... tak dan 5 minit dia ajak pi....

4) turun pi gakuseika..... sampai2... tanya bdak laki tuh... dia kata dia tatau sangat... tapi setakat bg borang bole la... hehheheh.... aku pun tak pa la... amik borang saja.... bincang2 jap.... pastu naik lab balik.....

5) sampai lab.... samb buat reference paper.... pastu buat bhgn conclusion....edit2 skit... bg sensei suh check... pastu email dia skali paper tuh.... huh!

6) ingat nak pi mkn... tapi teringat appoinment ngan TAKABA SENSEI.... pastu turun tingkat 7... jalan pi lab takaba.... masuk...tunggu 5 minit... sensei tak dak... pi MAKAN kot....pastu naik tingkat 11 balik....

7) sampai lab.... lapaq sangat dah... ajak junior mkn... turun lif... pi bangunan shokudou (canteen) ... pastu naik tingkat 4.... ikan semua dah habih... tu la... lambat sangat... turun tingkat 3.... makan soba jer lah jawabnya....

8) pastu pi tingkat 7 balik... jumpa Takaba sensei balik.... tak dak jugak... tak habih mkn laik kot... naik tingkat 11.... dok kat lab.... tunggu 30 minit.... pastu turun tingakt 7 balik...

9) sib baik... sensei ada.... bincang2 pasal visa... apa yg perlu.... cam mana nak pi... n so on... tengah2 bincang... junior mai habaq... KURODA SENSEI nak jumpa.... dia bising2 pasai paper... banyak silap dia kata.... hadoooiiiii.... ada laik ka....

10) naik tingkat 11... jumpa Kuroda sensei.... kena marah.... paper banyak silap.... banyak yg tak kena... telan sajalah.... sedihnya.... nampaknya... kena rewrite balik.... huwaaaa.... dah habih bincang..... turun tingkat 7....jumpa Takaba sensei balik.....

11) dah sampai.... sambung perbincangan yg tergendala tadi.... banyak lagi yg tak siap.... flight punya insurans... cam mana nak pi chinese embassy.... jumpa kat mana.... tapi waktu nih aku dah tak dak mood.... sbb kena marah.... sedih beb!! ... Takaba sensei mmg sayang aku... dia tau aku sedih.... cam bapa jepun aku lak... hehehhe.... pastu dia buat lawak2.... citer pasal kanji... citer ttg china kat aku.... mcm nak suh aku pikiaq benda lain.... bg lupa benda sedih kot.... at last... aku dah OK skit.... dah habih bincang semua.... naik tingkat 11 balik....

12) jumpa Kuroda sensei.... bg borang scholar yg sensei kena isi,.... pastu keluaq2 bilik... junior habaq Takaba sensei datang tat sat.... ada borang yg tak siap isi.. bawak hanko (cop yg ada nama aku... cam cina tuh).... turun tingkat 7 balik....

13) isi borang selengkap2nya.... cop2.... benda yg patut... sign2 semua..... dah siap!!

14) pastu naik tingkat 11 balik.... sambung rewrite paper... banyak yg kena tukaq nampaknya.... perrrggghhhhhh.... penat gileeerrrrrrrrrrrr!!!! Kuroda sensei.... dah siap isi part borang scholar yg dia kena isi tuh.... pastu borak2 jap ngan dia.... dia tanya ttg kedudukan kewangan aku... heheheh.... kitsui desu!!! itu jer jawapan aku,.. shouganai desu ne.... GAMBARIMASU!!

sampai di saat ini aku still kat lab.... tengah tulis blog... lepaskan tension... junior dah lama balik.... sensei pun dah balik... nampak gayanya aku.. jugak yg balik lambat hari ni... semua orang dah balik.... ESOK mai balik..... tak larat dah.... gelap gulita dah....bubbye LAB... MATA ASHITA (jumpa esok)..... GAMBATTE *****!!!!!!!!!
Thursday, September 29, 2005

ntah la..... bagi aku... kalau kita nak satu benda tuh...kita kena usaha sungguh2 dulu baru kita tawakal... aku rasa aku dah berusaha sungguh dah utk sambung phD tanpa scholar.... sikit punya budget beli baju...makan.... kerja part time... utk save duit.... kalau bole apa saja scholarship aku nak try apply... yg mana satu dapat yg tu rezeki... bukan tamak... bukan nak buat simpanan.... tapi nak guna utk bayaq yuran... nak pi jalan2 pun tak dak duit... apatah lagi berjoli2 ngan kengkawan.... aku mmg tak mau bergantung kat org... apa yg aku kena buat.. selagi terdaya aku akan buat sendiri... jauh sekali mintak org tolong buat.... amik gambaq passport... pi seminar tempat yg jauh2 dan aku tatau.. apply visa... SEMUA AKU BUAT SENDIRI.... TAPI... APAKAN DAYA... AKU TAK BOLE NIHONGO.... yg tu satu saja.... aku memerlukan bantuan org utk applykan scholar utk aku... mintak tolong org tanyakan scholar utk aku.... KALAU BOLEH... MMG AKU NAK BUAT SENDIRI!!! PAHAMILAH.....
Wednesday, September 28, 2005

semalam.... lepas main2 ngan google earth... dapat call dari junior... heheheh... dia jemput pi mkn rumah dia.... makan laksa.... yg bestnya... laksa tu pun dia buat sendiri ngan pak cik dia.... peerrrrrrghhhhhh.... sedap!! aku makan sampai 2 pinggan.... sampai kembung perut makan....tak larat jalan.....dah la aku jenis mkn skit2.. tapi 24 hours style... bila kat rumah diorang aku makan cukup2.....hahahahha....apalagi....sampai rasa nak terkluaq balik pun ada....hahhah... buruk tulll..... sambey2 makan tu layan tgk water boys contest...tapi cam tak best jer... si junior ni apalagi... dia pasang citer pontianak menjerit..... hahahahahah... lawak ..... hahahah.... lawak tgk hantu pocong tuh yg sebenaqnya.... sambil lompat...kentut.... hahahahhh..... yg best pak cik dia offer suh aku jadi lecturer jawi utk prg jepun kat univ...ehehehh....PELUANG !!!

hari ni.... adalah hari yang tak best bagi aku... banyak kerja aku kena buat....tak larat... huwaaaa.... cuba lihat jadual di bawah:

29 sept : pagi - kerja kat MOFA ( 2 jam naik train)
t/hari - bayaq bil kat post office
petang - meeting lab & siapkan paper
30 sept : pagi - due date paper utk sensei check & programming research
t/hari - meeting ngan sensei ttg visa n beli tiket ke China
petang - amik gambo passport
3 oct : pagi - pi Chinese Embassy ( 2 jam naik train)
petang - balik U, buat research
6 oct - pagi - kerja kat MOFA ( 2 jam naik train)
petang - rush pi UTMS seminar kat shinagawa

pastu lunch mkn sandwich... dah habih makan... tetiba kawano belanja tai-yaki (kuih bentuk ikan).... ada 2 jenis... satu inti krim susu... satu isi krim jagung... hahahahha.... aku pilih krim susu.... dah habih makan tu sengkak.... mana taknya.... sebelum tu dah pulun sandwich 2 keping......hehehheeh...... pastu samb buat paper kejap.... last2 tinggal lagi 2 keping... dia offer mkn laik... heheh... makan yang inti krim jagung lak..... :D penat woooo makan..... tapi Alhamdulillah.....kenyang gilerrrr....heheh... dinner mkn nasi ngan gulai ayam...ngan kentang.... hahahhahah.... best... best!!! TAPI YG TAK BESTNYA.... DOK RISAU PASAI SCHOLAR....huwaaaaaa..... pleaseeeeeeee...... TOLONG BG SCHOLAR..... NAK BAYAQ YURAN..... RM 10,000.... huwaaaaa.......
Sunday, September 25, 2005

bored sangat tatau buat apa... cuti 3 hari straight...... apa lagi... aku habehkan baca buku Harry Potter... yg ke-3 .... muhhahahahahahah....
Wednesday, September 21, 2005

Naael al - Hadi へ、

Hepi Besday Baby!!! Semoga panjang umur... dimurahkan rezeki yg halal... menjadi anak yg soleh... dikurniakan hidayah oleh-Nya... dan dikurniakan kejayaan di dunia dan di akhirat kelak.... amiiin..

Sayang selalu,

Ummi


I pray you'll be my eyes
And watch him where he goes
And help him to be wise
Help me to let go
Every mother's prayer
Every child knows
Lead him to a place
Guide him with your grace
To a place where he'll be safe
I pray he finds your light
And holds it in his heart
As darkness falls each night
Remind him where you are
Every mother's prayer
Every child knows
Need to find a place
Guide him to a place
Give him faith so he'll be safe
Lead him to a place
Guide him with your grace
To a place where he'll be safe
Celine Dion : "A Mother's Prayer"
Sunday, September 18, 2005

I think this blog need a lot of bahan 'lawak' because I'm sooooo depressed. Don't ask me why because I don't have the answer!! Ntah la.... need a lot of communication ngan org sekeliling kot. But then.... there's no one to talk to..I'm alone in the lab. Need a lot of relax...but then... banyak due date untuk paper... need money to go travel in Japan... don't speak very well in japanese language.... gosssshhhhhhhhhhh!!! I need to do something about this!! Shopping alone?? Emmm... bolehlahhh. Tapi aku rasa.... jalan2 tu sat jer, 5 minit pas tu sure retired.. bored! Apa ek... nak buat apa ek? nak buat apa ek? nak buat apa ek?
Saturday, September 17, 2005

peenaaatttttttttttttt...... hua hua huahhhhh.....

hehehh.... penat giler hari ni.... pepagi... sesampai jer dai... terus print surat tangguh kontrak tnb.... ubah2 skit jer.... then... terus pi post office... pos surat...yg melambatkan urusan aku adalah makcik2 kat sini...huwaaaaaa..... lambatnyaaaa!!!! kaunter bayaq bill tu cam jadi kaunter pertanyaan bg depa... siap bole sembang2 lagi.... issshhhh.... geramnya....!!!! dah la tu.... on the way balik... nampak bas sekolah dah sampai.... kena lari lagi...ligan bas.... kang dia tinggal... tak ke naya aku...kena tunggu bas lain lak.... huhhhh.... tapi hari ni banyak kejadian yg terjadi.... baru aku tahu menilai kawan.... yg mana satu selalu gunakan aku... yg mana satu sahabat.... ada ka kohai( junior) suh aku buatkan benda utk dia... sedangkan dia sepatutnya buat benda tuh... aiseh.... tu dah la benda penting tu... dia kena hantaq hari ni gak... 20 hb ni present...ada ka suh aku print n hantaq... dah la mai sekolah ngan moto.... aku yg jalan kaki ni pun mai sekolah.... naik moto laik la senang.... penat aku layan korang..... tapi aku cukup sedih bila tgk budak2 present... time kena soalan yg susah.... jgn la ijiwaru sensei... tanya la soalan membina... baru la budak2 ni dapat idea nak buat.... nih hentam betul2.... bukan diorang tak cuba buat yg terbaik.... siannya... ini termasuklah aku sbb aku pun student..... hahahahahha....
Friday, September 16, 2005

hari ni lepas habih baito di gaimushou (MOFA)... aku terpaksa pi Ookayama University...known as Tokyo Institute of Technology.... sampai sejam awai dari target time... hahahah... so lepax at McD... makan shake!!!.... tetiba nampak mcm org yg mcm kenai saja... hahahahah.... Fiza n this mamat Bangla... long time no see huh Fiza... apa lagi... chit chat chit chat.... mcm sethn tak jumpak... aku lupa yg Fiza study at TIT.... :P

ok... back to the topic... today aku pi one of WIE IEEE ( women in engineering under IEEE) activities....lecture given by Dr. Claudia form Germany....CAREER PERSPECTIVES FOR WOMEN ENGINEERS....apa yg diceritakan cukup menarik perhatian aku sbb aku rasa prejudices mmg wujud especially to those women who work in engineering area...let say... dalam banyak2 WOMEN student in engineering yg graduated... berapa kerat yg diterima masuk company as engineer???... but if we compared the results between men and women... I'm not afraid to say that we... women got better results n CGPA compared to men... right girls?? but why they didn't accept us?? is it because as we grew older... we will get married... then come the babies and so on.... is it because of that????!!! apa yg ditanam dalam their brain is women with children are professionally less succesful than man.... Astaghfirullah.... habihtu takkan pompuan ni hanya dijadikan untuk duduk rumah??.... cuba amik contoh japan sudah... berapa kerat pompuan yg kerja?? setiap company ada had umur lak tuh utk pompuan..utk laki2... tak dak lak... itu yg membuatkan perempuan banyak berhenti kerja utk jaga anak.... working environment yg sangat2 tak supportive... jika...diberi peluang... aku rasa pompuan akan pergi lebih jauh... lebih jauh dari apa yg boleh kita jangkakan.... apa yg aku nak highlight kat sini.... satu fact yg dia bg yg membuatkan aku tersentak adalah pompuan lack of self-confidence n lack of self-marketing compared to men!!! aku... NO KOMEN !!! hahahha.... terkena batang hidung sendiri.... yup aku mengaku.... but live in foreign countries alone make me realize that I'm building up my self-confidence in comunicating with other person... and the most important thing is... doing everything on my own... mcm aku balik tadi la... dah kul 11 p.m sampai kat station... but I've to walk another 25 minutes untuk sampai rumah...jalan gelap gelita lak tuh.... kalau dulu... sure suh hubby mai amik kat station dah....manjanya..... but now... aku tak rasa takut skit pun... walaupun jalan tuh gelap... n dah mlm sangat... org pun tak dak.... inilah cabaran...inilah dugaan...inilah pengorbanan... inilah WOMEN POWER !!!
Thursday, September 15, 2005


cam mana ek naael skang nie....? sihat?? tgh wat apa?? 'kemas' rumah?? RINDUNYAAAA..... :(
Wednesday, September 14, 2005

hari ni kerja buat exercise C language sajaa..... tak tau nak buat apa dah... tak dak mood nak buat paper conference,.... pasepa ntah... tgk doppler effect jer...mood jadi down.. tgk doppler effect jer....mood down.... ntah2... doppler effect pun...mood dia down....hahahhaah.... apa2 lah...

dr pagi aku mkn banyak hari ni... ntah la...lapaq saja... pagi mkn... ikan sanma bakaq, nasi putih ngan misoshiru sup.... tgh hari ...mkn roti sandwich dua keping.... tetiba saja... kawano bawa softcream...belanja satu lab...mamat ni mmg la suka blanja...hari tu blanja mkn mister donut... satu lab gak.... perrggghhh......balik2 mai umah...lapaq plak dah... buat mee goreng basah laaa.... apalagi.... paste dia dah ada..... tinggai rendam mee ngan goreng skit2 saja..... hahahahahah...... INILAH KISAH HIDUPKU YG SUKA MKN.........
Tuesday, September 13, 2005

geramnyaaaa.... kena tipu ngan ***** the hippo hidup2.... ingatkan dia nak pi amik hadiah betoiiiii2..... dia main2 rupanya.... kena sakat hidup2 ngan depa..... botak kpala kalau ada kawan cam ni 10 orang.....hahahahhahaahh.... tapi tak pa... ADA HARI, ADA BAIH, ADA HARI, BOLEH BALAIHHHHHH..... siap ko ***** the hippo.... :P

ABANG.......

ありがとう.... とっても会いたいです... 一人はさびしい...泣きたい!!!
thesis はどうですか? たいへん ね...仕事 も忙しいし...
でも頑張ってね!! Naael-kun と *** も いるから....
ABAH!! 頑張って!! ABAH 強いI!!

abang... *** ada bg no phone abg kat kawan ....sbb dia kata dia nak amik hadiah yg *** bawa balik hari tuh... yg tak dan bg sbb tok meninggai tuh... nanti depa talipon lah.... sori susahkan abg.... take care... wassalam.....


Monday, September 12, 2005

hari ni dgn berbekalkan sebiji pisang and sekeping roti sandwich for breakfast... aku dah start kerja.... kemas living room and kitchen.... then vacuum... then mengemop lantai!!! haaaaaa..... dah sebulan dah lantai rumah tak dimop.... balik hari tu bukan tak sempat nak buat..... tapi homesick... :D not in a mood la katakan.... miss my baby...miss my hubby... miss my parents... miss my adik2... huwaaaaa.....tu yg langsung tak pedulikan rumah tu.... so hari ni... proses mengemop lantai dilakukan... tertungging-tungging aku dibuatnya.... mau taknya... guna japanese style ( tangan )... jenuh menonyoh lantai... dah melekit2 dah.... eeeee.... yeyek... pastu turn cuci dapur lak... hugghhhh... ni pun satu hal... but what can I say... dapur pun perlu dimop.... yeyek sungguhhhhh!

ohiru gohan aku mkn magi saja... dah tak lalu makan sbb penat sangat mop lantai... heheheh... alasannnnn..... pastu kuarkan ikan-ikan, daging, ayam, and sayur-sayur... dah siap bersiang ikan semua... simpan balik dalam fridge....pastu masak sayur dan buat paste utk goreng mee siap2... esok2 senang.... nak buat mee goreng... kuarkan paste dia and masukkan mee aje... SIAP...pastu buat ayam bar-b-Q....heheh...jangan silap paham lak... perap ngan bahan2 dia aja.. dah perap semua... masuk dalam freezer balik....pastu buat masakan daging masak rempah ngan lada hitam....hahahahahaha....kan senang.... muhahahhahahhhhh.... ni lah gaya2 org nak semua jer senang.... semua buat siap2.... nak masak.... kuarkan and masuk dlm microwave...panaskan.. tu jer... yg mana perlu digoreng.... gorengkan ajer.... tak yah dah nak penat2 siapkan bahan2 dia lagi.... inilah resepi org yg tak dak masa nak masak.....save masa... save gas.. sbb gas kat jepun ni mahal giloossss.... so... inilah cara yg terbaik... hari2 bole mkn masakan yg berlainan.... hehehehh...TIRU MACAM SAYAAAAAA.....
Saturday, September 10, 2005

hari ni...pepagi lagi... ada sorang junior tuh (lelaki) dah talipon... "*** ***.... sori menganggu pepagi ni... sajer nak ajak mkn lunch sekali hari ni... hari ni pi dai tak?" aduuuhhh.... penat dengaq... dah la tua pada aku tuh... panggil kak laik....pak cik dia tak balik mai sini lagi nangih... tiap2 hari mengadu kat aku... ingat aku ni duduk ramai2 ka?... sorang jugak 'dik'... kena sabaq la... sib baik pak cik dia balik mai esok... kalau tak sure mai menempek kat lab aku nih... huwaaaa.... org lab ni... siap jeling jer... huwaaa..... doshio?? nak marah ..dia sensitip.... kalau tak tegur tak jadi kerja aku.... haduiiiihhhh... tolongggggggg laaaa.........

so...lepaih mkn soba utk lunch tadi... sambung buat kenkyuu... tapi tak paham sangat..... cam mana equation tuh leh jadi cam ni lak.... ni satu laik... gerammmm...dr pagi dok blajaq...tak paham2.... so paper conf tak jalan jugak la nampaknya... boring2... surfing2 n sambey mkn biskut miki.... best cam nih.... makan jer banyak2... nanti bole jadi ***** the hippo..... pastu last2 minute baru terhegeh2 nak siapkan paper conf......kalau cam ni bole jadi *** the run *** run..... hahhahahhah... sedapnya mengusik org.... muhahahahahahahahahahahaha!!!! sayer mmg suka mengusik.... jangan teghasa la nooooo.....

ok la.... nak pi sambung blajaq C gengo..... software lam nihingo.... kalau error...terkial2 aku pahamkan maksud dia... semlm dah call office.... depa habaq software visual C++ 6.0 tak dak dlm eigo.... huwaaaaaa..... sedih... apesal saikin sedih jer aku nih ek????

I WONDER WHY???????
Friday, September 09, 2005

yeahhhh.... mendung berarak lalu..... !! satu hal lain lak timbui....panaih gilooooshhh hari ni... 35 darjah... dah la pi p baito pagi tadi.... keluaq2 saja panaihnya Ya Allah.... tak tahan... berbotol2 ayaq telah ku minum.... :P inilah manusia... tak pernah bersyukur atas kebesaran Allah .....

hari ni mood tak best... panaih sangat rasanya.... sakit tekak... huwaaa.... present zemi pun tak cakap banyak... sensei pun cam tak puaaiihh hati saja... mcm2 dia suh ubah... MINNA ! TASUKETE !!! SOS !!! next month nak pi Beijing lak.... peerrrgghhhh... yg tu pun satu hal... power point tak buat laik... mak aaaiiiiii.... haaadduduuuiiiiiihhhhhllaaaa........ (tapi aku masih sempat main puzzle!) kih kih kihhhhhhhh....
Thursday, September 08, 2005

kyou....typhoon (taifu) dah sampai ke Tokyo...taifu 14 jugak dikenali taifu 'Nabi' dlm bhs korea... maksudnya rama2...hujan dari pagi tadi sampai skang... lebat sungguh... angin pun kencang... sampai aku rasa badan melayang2 .... huhuhuuuu....plan nak dtg dai kul 9 terpaksa diabatalkan sbb hujan lebat sgt kat luaq... ntahla... kenkyuu aku ni pun belum berjalan...YABAI NE!!!!
Wednesday, September 07, 2005

yeaaahhhh.... sesuai ngan tajuknyaa..... aku tgh sedey n jiwa aku bercelaru skang.... (ayat jiwang :P) ..... mana taknya... aku kena present zemi lusa... pagi kerja gaimushou...apa satu pun tak siap lagi.... huwaaaaaa.... prog kenkyuu tak jalan..... IP lab prob... dah la tuh... fieldview komp ni pun tak leh access.... nak harapkan notebook ketot tu ker.... alamat esok belum tentu siap.... huwaaaa..... Ya Allah Ya Tuhanku... tolonglah hambamu ini.... aminnnn

balik mai sini hari tu aku beli magi kari.... bagi omiyage kat kawan2 lab...heheheh..... ada la sorang mamat lab nie.... mori.... dia nak try makan.... aku siap suruh bubuh perencah skit saja sbb nihonjin tak mkn pedaihhh... yg aku gelak gilossss.... dia terbubuh semua.... lantak ko la labu..... sib baik dah habih mkn dia kata "kono gurai opk desu yo!".... haaaaa... sib baik... kalau tak... ko jugak yg sakit poyot... satu lagi...kat lab ni aku perkenalkan neslo (nescaffe mix ngan milo) kat ai-chan... hahahah.... dia kata amai nigai..... ok lah...

yg sebenaqnya... aku dah type citer ni kali ke-2...hehehhe... sbb sebelum tuh... terkuaq... lupaaa save.... hahahahah..... jiwa ku bercelaruuuu.....
Tuesday, September 06, 2005

aku mai dai lambat hari nih... kul 10.30 a.m baru sampai... heheheh.... nebou! pastu dlm hujan renyai2 ni aku redah gak mai sekolah... jalan kaki beb! perrgghhh semangat dtg dai... :D
sampai2.... sorang pun tak dak... cessss depa cuti ropanya... habaq la sama kat hamba Allah ni... bole la tumpang sekaki.... kihkihkihhhhh....abih 2... main internet la...sensei pun isogashii.... haahahah... worldddDDDDD!!!
Monday, September 05, 2005

comp lab jammed hari nih!! sib baik kawano ada...kihkihkih....kalau tak.. siaplah aku.. dengan tak buat backupnya... sure kena start balik kenkyuu...programming fortran...pastu dapatkan data balik! perrgghhhh!!! alamat tak pi nasu.. hehheeh.. dugaannnnnn..

ni tgh malas mode... tak buat kerja.. main jigsaw... sensei..please help me... tolong pulaih telinga...malassss betoooiiii!! :D