<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16343493\x26blogName\x3dLIFE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://nadken9.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadken9.blogspot.com/\x26vt\x3d5861092146070977300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
http://tokyosweets.blogspot.com
for Cakes, Cupcakes, Decorated
Cookies and Cake Toppers
Monday, May 05, 2008

2 hari lepas try buat PUDING KASTARD WITH FRUITS COCKTAIL nih... Naael and Hubby pulun sunguh-sungguh... hehehehehh ... first time try buat nih sebab dok teringat makan waktu kat UTM Skudai dolu-dolu... waktu zaman muda remaja duluuuuuu.... siap untuk makan :D untuk puding: tak letak gula langsung... just tambahkan kismis jer... utk kuah lak... susu cair tak dak... gune fresh milk saja ngan fruits cocktail

Friday, May 02, 2008

dah puas belek buku masakan yang ada kat rumah... haaaaa... baru terjumpa nak masak apa untuk dinner semalam... actually resepi ROTI BOYAN (BAWAEN) nih dapat dari fp sapa ntah... then print out.. pastu tak pernah try buat pun... check bahan-bahan pun cukup... apalagi... try la... dia punya crust macam karipap skit tapi nipis dan crunchy...hmmmm boleh kata antara karipap dan roti canai :D... inti pun basic saja-kentang... senang sangat2 nak buat dan SEEEDDAAAPP!!! (kata Naael)....
Roti Boyan (Bawaen)..... best!!
Thursday, May 01, 2008

nih buhsan tahap tatau nak habaq apa dah nie... nak masak tak dak mood... nak jalan2 panas la pulak tengahhari buta nih(bak kata org kedah)... tuh yang dok fikir bukan-bukan tuh.... NAK BALIK MSIA!!!! huwaaaaaa..... NAK BALIK... TAK MAU BALIK... NAK BALIK.... TAK MAU BALIK..... macam mana eh??