<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16343493\x26blogName\x3dLIFE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://nadken9.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadken9.blogspot.com/\x26vt\x3d5861092146070977300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
http://tokyosweets.blogspot.com
for Cakes, Cupcakes, Decorated
Cookies and Cake Toppers
Thursday, August 21, 2008

Terima kasih banyak2 kepada Mama IQ aka Umie.... sorry sebab lambat sangat nak update blog nih.... And here are the rules :
1) The winner may put the logo on her blog.
2) Put a link to the person you got the award from.
3) Nominate 5 blogs.
4) Put links to the blogs.
5) Leave a message for your nominees

ok.... award nih utk Kak Hani, Kak Aini, Lina, Del and Ehem
Friday, August 15, 2008

salam all....

untuk sesapa yang nak tengok gambar Nisreen Hannah.... bolehlah ke sini yer!! especially untuk mak tok tercayang...

muaaahhhss...
Thursday, August 14, 2008

entry nih khas untuk Fatin.... hehheheh... contoh Bento yang Abah buatkan untuk Naael pi sekolah... bolehlah kan dalam sibuk2 pagi nak pergi kerja tuh... hehheheheh... simple jer... kekadang hubby buatkan spaghetti.... nasi goreng... tapi kena ada at least three colours... baru menarik rasanya... rasanya Fatin boleh buat!! insyaAllah.....
fruits abah letak dalam bekas bento yg kecil... pic mana abah?

lama jugak tak diupdatekan blog nih... sebenarnya dah 3 hari tak larat nak bangun disebabkan demam bengkak susu :P tatau pun demam sebab tuh... ingatkan demam biasa jer... lepas call kawan yang bidan tuh... dia kata sure Nadia demam sbb breast bengkak.. dia tahu sbb dia yg selalu urutkan breast dan badan atas... pinggang ke bawah dia tak sentuh sbb kiter operate kali nih... dia nasihatkan letak kubis... hehhehhh... tatau pun khasiat kubis yg satu nih :D sib baik ler yumin carikan... klau tak.. sure berpanjangan lagi demam nih... esoknyer baru mera(bidan) datang untuk urutkan buang susu plus kasi makan biji benih gobo untuk sejukkan badan...
biji benih gobou
gobou

happening sungguh kali nih sbb waktu Naael dulu mak dan ayah yg banyak buatkan... kali nih semua kena sendiri dengan pengetahuan yg cetek nih..banyak yg tak tahu melabihi yg tahu.. skang nih semua kerja rumah diserahkan kepada HUBBY... dari bab memandikan Nisreen..memasak makanan Nadia and Naael... membasuh baju... mengemas rumah dan sebagainya... kesian pun ada... tapi kena gambatte sampai habih pantang yer!!! ABAH ITSUMO ARIGATOU!!!
terima kasih banyak-banyak.... dari Ummi, Hadi and Hannah
Monday, August 11, 2008

Komen Abah:
Semalam Miruha datang rumah kejap saja... bawak kain lampin 2 pack besaq untuk newborn baby & bawak buah tembikai besor. Hehehehe.. buah2 tu Abah & Naael la pulun.
Merah selang sehari datang rumah untuk urut Nadiah. Semalam dia bawak buah anggur dari kampung dia di Yamagata. Abah & Naael jugak yang pulun... hahahaha. Power jugak tengok orang Jepun ni urut. Ingat orang melayu saja yang kuat mengurut lepas bersalin!
Malam ni Yumin bawak kobis... sebab apa? Dia kata Merah akan guna kobis tu dalam kerja mengurut Nadiah? Arggghh tatau. Tanya Nadia.. tu ibu ibu punya kerja.
Sunday, August 10, 2008

alhamdulillah.... dah balik rumah start 1 Aug lepas dan kelam kabut sikit sebab nak sesuaikan diri ngan rutin kat rumah :D minta maaf sebab tak dapat nak update selalu sebab time baby tidur = time ummi baby tidur..... hahhahhaha...rehat sungguh2 sebab lepas nih tak dak dah chance cam nih :P7 Aug 2008 lepas.... kitorang dah submit nama baby... cukup pening pilih nama baby sampai last minute baru confirm... banyak sangat pilihan sampai tak terpilih... so perkenalkan...
NISREEN HANNAH

nih gambar masa cukup 15 hari...
nih pun the same day (8/8/2008) nyenyak tidur...