<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16343493\x26blogName\x3dLIFE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://nadken9.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadken9.blogspot.com/\x26vt\x3d5861092146070977300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
http://tokyosweets.blogspot.com
for Cakes, Cupcakes, Decorated
Cookies and Cake Toppers
Thursday, September 25, 2008

Majlis Berbuka Puasa Hachioji dan Birthday Naael
Blue Go Onger Cake yang dibuat khas oleh Ummi untuk Hadi Tersayang... Hadi minta Blue Go Onger Cake... pening kepala Ummi cari design nih :)
colourful butterfly cookie... untuk tetamu yang datang ke rumah
boleh jer klau nak order... hehehehhe... promote skit :P
antara jemputan yang dapat hadir - di living room
di dapur... minta maaf sebab rumah sempit :(
orang kuat disebalik tabir... tanpa Ina dan Fatihah for sure majlis nih tak dapat berjalan lancar... diorang yang tolong masakkan lauk pauk sbb Nisreen buat perangai petang tuh :(
terima kasih sebab sudi datang dari jauh plus Sam(tak dak dalam pic)...kalau ada terkurang mintak dimaafkan... jemputlah datang lagi yer !!!
Thursday, September 18, 2008

ROYAL WEDDING CAKES IN KUWAIT





bestnya kalau boleh buat cam ni *wink* *wink*
Wednesday, September 17, 2008

lamaaaaa dah tak buat obento Naael sebab tak larat nak bangun.... kihkihkih... semua makaseru kat hubbyku... nih bento yang abah buat untuk Naael beberapa hari dulu...
Sunday, September 14, 2008

Comelnyaa....

Balik dari Masjid Hachioji tadi dapat msg dari Umie. Dah selamat melahirkan baby girl jam 17:24 tadi seberat 3260gm. Nama Izzumi Imanie Qaysara... Tahniah dari kami sekeluarga! Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Amiiiin!!
Monday, September 08, 2008

6 sept lepas... satu family pergi berbuka puasa di rumah kawan.... alhamdulillah... sedap sangat lauk-pauk yang disediakan... seronok bersembang... gambar pun yang candid saja banyak :P
sayur campur
sambal tumis sotong
masak lemak cili api ayam
antara tetamu yang hadir
menu yg tak sempat diambil gambarnya:
1) laksa kedah
2) yong tau fu
3) desert
Tuesday, September 02, 2008

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN 2008

Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Kareem kepada semua Umat Islam tak kira di mana anda berada..... semoga Ramadhan kali ini lebih diberkati oleh-Nya

first time guna barut jenis 'STRAP' nih.... gambar kat atas tuh jenis PIGEON... mmg teruja sangat selepas pakaikan Nisreen ngan barut nih...cepat klau compare dengan barut jenis ikat tuh :D satu lagi boleh pakai lamaaaaaa.... sbb tempat strap tuh fleksibel untuk bayi yang bersaiz kecil dan besar... best best :)

kali nih nak cerita sikit tentang nappy rash atau ruam lampin... hehehhehe... waktu Nisreen umur seminggu terkena nappy rash walaupun diapers ditukar setiap 3 jam... hhhmmmm.... ummi dia tak mula sapu apa-apa cream lagi waktu tuh... untuk nappy rash.. guna 2 jenis cream.. satu BEPANTHEN(KMC yg perkenalkan) dan satu lagi DRAPOLENE(dipakai turun temurun :D) selalunya klau dah terkena... nad sapu bepanthen... dan setiap hari sapu drapolene untuk prevention.... alhamdulillah... pakai bepanthen sekali saja rashes dah hilang... memang elok :) jadi untuk ibu-ibu baru... 'osusume desu'
bepanthen dan drapolene