<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16343493\x26blogName\x3dLIFE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://nadken9.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadken9.blogspot.com/\x26vt\x3d5861092146070977300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
http://tokyosweets.blogspot.com
for Cakes, Cupcakes, Decorated
Cookies and Cake Toppers
Tuesday, June 26, 2007











hahahha... lama sungguh tak update blog nih... hmmmm banyak jugak try resepi baru.... hehehhe soft bun with kaya filling... yang nih dah selalu sangat buat sampai orang cemuih :D dan satu lagi try buat pyramid cheese cake.. non-baked type.... not bad either.. bagi cheese cake maniac like me... heheheh....
haaa...tibalah part yang menggeramkan... tak pasal2 handset buat hal plak dah... org call tak bunyi... msg pun tak bunyi... alarm pun tak bunyi... vibrate pun dak... cam tak masuk jer bila org call / msg... tensionnyaaaa!!! SOFTBANK!!! nantikan kemunculanku....
Friday, June 22, 2007

Hari nih giliran duduk di rumah jaga Naael... jadi, pagi-pagi lagi tadi dah bangun buat butter rolls... dah lama tak buat.. teringin lak.. nak try buat yg style neosoft tuh.. tapi still fail nak kekalkan butter kat dalam tuh... cair jer... tapi actually butter rolls nih mmg sedap..

Naael's Pics di Otaru Sushi tuh kat bhgn NAD'S PHOTO... hehhe.. bolehlah bg first timer makan sushi... tapi asyik nak ikura saja, nasinya tak makan plak.... ish ish ish... geramnyaaa!!
Thursday, June 14, 2007

ish ish ish.... lama betoii tak update blog nih... bukan apa... tak dan sesangat... hmmm... dah bnyk kali try resepi baru tapi tak dan snap.... (eleh...bukan tak dan sangat pun... malaih yg betuinyaaa..) hahaahhaha.... hari tu ada buat cupcakes waktu naael mai sini... then ada buat ebi krokke... pastu ada buat roti burger dan roti naan.... semua tak amik gambaq... dush dush dush( macam IQ bg basikal dia).... menyesai tak sudah.... huwaaaa... klau tidak boleh update kat sini...