<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16343493\x26blogName\x3dLIFE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://nadken9.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadken9.blogspot.com/\x26vt\x3d5861092146070977300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
http://tokyosweets.blogspot.com
for Cakes, Cupcakes, Decorated
Cookies and Cake Toppers
Saturday, January 24, 2009

hannah dah cukup 6 bulan semalam (24 Jan 2008)
terkejut abah amik gambar
baru nak smile :D
Friday, January 23, 2009

dua beradik yang suka main futon dan berebut-rebut mainan.... haduihla... kalau sorang pegang.. sorang lagi mesti nak jugak..
Thursday, January 22, 2009

contoh-contoh makanan pelik-pelik yang saya buat... hahahahah :P mochi with vanila ice cream... mochi panaskan dulu dgn microwave
meatball lasagna roll.... roll pasta dengan slice cheese dan meatball... pastu microwave 1 min (1000w)... saya rasa lagi sedap klau bake dlm oven... baru rangup2 skit :P
Wednesday, January 21, 2009

semalam buat sup sayur meatball.... hehehheheh.... untuk bagi kelainan skit... tambahkan dengan mochi... sebab banyak sangat lebihan buat oden minggu lepas... mochi tuh goreng dulu... last sekali baru masukkan :D hadi suka sangat..... hahahha... siap mintak tambah mochi saja...

Monday, January 19, 2009

minggu lepas gi Toys r Us... jalan-jalan terjumpa benda nih :D buat orang yang suka ber'shopping' sampai anak tak larat nak ikut jalan... terpaksalah beli... hehehehe... buggy board... attach kat stroller then berdiri saja.. nak pasang pun senang... sbb hubby terus pasang on the spot selepas beli... berbaloi sangat-sangat sbb hadi terus tak nak jalan lepas tu.. nak berdiri atas board tu saja.... hadi dgn buggy boardnya
Sunday, January 18, 2009

minggu lepas... barang-barang Mak Tok n Tok Ayah pos dah sampai.... selalu pos laju :D tak la lambat menunggu.... hehhehhehe... sbb Ummi Hadi n Hannah nih kurang sabar skit :P tak dan dan(bak kata orang kedah)... kale yg Cik Iman beli.. sampai-sampai saja dah siap guna dah... paling Hadi berkenan sharperner yang ada kat kotak pencil colour tuh.... sib baik sempat tengok... kalau tak sure dah habih pencil colour tuh Hadi kerjakan... hmmmm

makanan Hannah... yang botol-botol kecik dan senbei dalam pack tuh beli kat nihon saja... Hannah paling suka cheese :D start 6 bulan nih dia dah boleh makan foodies yang Mak Tok beli... yeaaaaaayyyy!!
jeng jeng jenggggg.... baju-baju spring n summer Hadi n Hannah dah sampai!!! best-best... terima kasih banyak-banyak Mak Tok n Tok Ayah :D
Saturday, January 17, 2009

kad yang selalu sangat guna... heheheheh... dalam bulan November saja dah 2 kali... Disember berkali-kali... Januari tahun nih baru sekali... semua gara-gara Hadi bawa balik bakteria ke rumah... jangkit ke Hannah... progress vaksin untuk Hannah lak... BCG dah.. DPT dah 2 kali.. tinggal sekali jer lagi :D yang best dan menakjubkan doktor n nurse.. dia tak menangis langsung... bunyi hek pun tak... hahahaha... Ummi lak yang cuak-cuak..
kad Hannah untuk mak tok tengok... kat bahagian nama tuh kami daftar kanji(chinese character) utk senang skit berurusan kat sini....Hannah = family tie or friendship... Hannah lak dah start menyulur dah skit.. heheheh... lama betul gap ngan dia meniarap... dia start meniarap pada 3 bulan 3 minggu... skang baru menyulur.. tuh la tembam sangat dulu2 :P
Thursday, January 08, 2009

buat pau semalam... hehehhe... guna lebihan inti kare-pan hari tu :D

Tuesday, January 06, 2009

buat sikit saja untuk lunch hari sabtu lepas.... makan sebiji saja pun kenyang dah
Monday, January 05, 2009

rose budsmums
Saturday, January 03, 2009


ribbon perlu di'improve' nih :P

cake yg diminta buat oleh su-chan




kek pertama... sampai lenguh tangan buat bunga tuh!! kejar masa lagi !!

clown by me